Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΔΡΑΣ



Στην ίδρυση ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ προχώρησε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ύδρας με απόφαση της Προέδρου της, Κατερίνας Μαραγκού και του Διοικητικου Συμβουλιου της ΚΕΔΥ.
Η οργάνωση και λειτουργία του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας ανατέθηκε στην Δημοσιογράφο, Ελένη Χριστοδούλου.
Με αρμοδιότητες τις δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία με δημοσιογράφους και συνεργάτες στην Ελλάδα και το Εξωτερικό, την σύνταξη δελτίων τύπου και σχετικού διαφημιστικού υλικού σε social media, εφημερίδες, ιστοσελίδες, την συμμετοχή στον προγραμματισμό και οργάνωση web ραδιοφώνου και άλλες αρμοδιότητες στο πλαίσιο των ακόλουθων δράσεων της Κ.Ε.Δ.Υ: κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης, παιδείας και εκπαίδευσης, πολιτισμού, αθλητισμού και ανάπτυξης τουρισμού.
Να τονίσουμε ότι η Κ.Ε.Δ.Υ. τηρώντας το αλληλέγγυο πρόσωπό της και δεδομένης της δύσκολης συγκυρίας της πανδημίας του Κορωνοϊού, ξεκίνησε την διάθεση δωροεπιταγών αξίας 50 € έκαστη σε κατεψυγμένα προϊόντα για το Πασχαλινό τραπέζι των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας.
Επίσης προμήθευσε ήδη με τρία 3 laptops το Λύκειο για τις ανάγκες της διεξαγωγής μαθημάτων μέσω διαδικτύου. Ενώ αναμένεται σύντομα για τον ίδιο λόγο, να δοθούν laptops και τεχνολογικός εξοπλισμός στο Γυμνάσιο και Λύκειο της Ύδρας, συνολικού ύψους 5.000 ευρώ.
Για κάθε ενημέρωση ή ερώτημα για τα θέματα αρμοδιότητας του Γραφείου Τύπου και Επικoινωνίας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ύδρας, παραμένουμε στη διάθεσή σας, καθώς μπορείτε να μας αποστέλλετε email στο hydra.pressoffice@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: