Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

Ρ. Δούρου : Μαζί βάζουμε τις ψηφίδες αλληλεγγύης

Η Δύναμη Ζωής από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η πανδημία, ελέγχει τη Διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής και καταθέτει τεκμηριωμένες προτάσεις για τη στήριξη των νοσοκομείων της Αττικής και των ανθρώπων τους, στη βάση του έργου που έγινε κατά την περίοδο της Διοίκησής της και όσων οφείλουν να γίνουν ακόμη. Με στόχο την προστασία της υγείας όλων των συμπολιτών μας. Για την αντιμετώπιση της πανδημίας με όρους κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης, προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.
“Μαζί δίνουμε τον αγώνα ζωής για τους γονείς και τα παιδιά μας, βάζοντας ο καθένας μας από τη θέση ευθύνης του, τη δική του ψηφίδα στο μωσαϊκό της συλλογικής μας ευθύνης για το σήμερα και το αύριο”, δήλωσε η επικεφαλής της Δύναμης Ζωής, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου.
Ακολουθούν τα Δελτία Τύπου της Δύναμης Ζωής από τις 11 Μαρτίου ως τις 10 Απριλίου από την ιστοσελίδα της Δύναμης Ζωής : https://www.dinamizois.gr/nea/ : κάνετε κλικ σε κάθε τίτλο για το συνολικό περιεχόμενο του Δελτίου Τύπου.
1. “Τον λογαριασμό θα τον πληρώσουν πάλι … οι πολίτες”: Η Ρένα Δούρου για την απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τα έργα ΕΣΠΑ.
2. Ρένα Δούρου: “Το δημόσιο σύστημα υγείας μόνο ανάχωμα κατά της πανδημίας”. Να συσταθεί τώρα από την Περιφέρεια Αττικής “Περιφερειακό Κέντρο Δειγματοληψιών” για μοριακά τεστ, ζητά η Δύναμη Ζωής.
3. Η Δύναμη Ζωής αποχαιρετά τον Μανώλη Γλέζο
4. Ρ. Δούρου: να στηρίξουμε τα δημόσια νοσοκομεία της Αττικής και τους ανθρώπους τους.
5. Ρένα Δούρου : Η τηλεργασία ισχυρό όπλο στην εθνική μας προσπάθεια κατά της πανδημίας
6.  Άμεση επιτήρηση της εφαρμογής των μέτρων για την πρόληψη του κορωνοϊού στο Δημόσιο ζητά η Ρένα Δούρου
7. Την αναστολή της ανακύκλωσης χαρτιού στα νοσοκομεία ζητά η Ρένα Δούρου: “Μαζί κτίζουμε τείχος ζωής”.
8.  Ρένα Δούρου:  “Δεν παίζουμε με τις ζωές των παιδιών μας, δεν παίζουμε με το μέλλον του τόπου” : Οδικός Χάρτης για τη Δημόσια Υγεία στην Αττική.
9. Η Δύναμη Ζωής ζητά διατίμηση για την προστασία της ζωής μας
10. 'Νέα αρχή' στη Διοίκηση της Περιφέρειας: Από την αντιμετώπιση του κορωνοϊού με φωτογραφίες... στις φωτογραφικές διακηρύξεις των διαγωνισμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: