Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΗ ΤΣΑΚΙΡΗ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΥΔΡΑΣ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΥΔΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙ
Ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας και πρόεδρος του ιστορικού Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας έκανε προς το Δημοτικό Συμβούλιο Ύδρας την κάτωθι πρόταση:
 Η οικογένειά του θα προσφέρει απολύτως δωρεάν δύο επιπλωμένους ξενώνες για την διαμονή δύο εκπαιδευτικών προκειμένου η Ύδρα να είναι στο μέτρο του δυνατού τόπος προσέλκυσης εκπαιδευτικών ενός κλάδου τόσο χρήσιμου για την πνευματική και σωματική υγεία των παιδιών μας. Είναι αληθές ότι οι εργαζόμενοι εκτός έδρας εκπαιδευτικοί μας αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα ενοικίου αξιοπρεπούς διαβίωσης.
Έχουμε βάσιμες ελπίδες ότι η ελάχιστη προσφορά της οικογένειας Τσακίρη θα βρει μιμητές στο φιλόξενο νησί μας σε τούτη την δύσκολη εποχή, κατά την οποία η αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών και των οικογενειών αποτελεί προϋπόθεση για την αντιμετώπιση των δυσχερειών.
Επίσης, ο Μανόλης Τσακίρης θα προσφέρει στα σχολεία της Ύδρας, μέσω της Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης την αποζημίωση που προβλέπει ο Καλλικράτης στους συμβούλους για κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ίδιος και ο συνεργάτης του Παναγιώτης Διαμαντής κατέθεσαν ήδη τις προβλεπόμενες αμοιβές τους από τις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Λιμενικού Ταμείου Ύδρας στα σχολεία της Ύδρας, μέσω πάντα του αρμόδιου οργάνου του Δήμου, ήτοι της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μανόλης Τσακίρης
Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου Ύδρας-Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΥΔΡΑΣ"
Πρόεδρος  Συλλόγου Οικολόγων Ύδρας "Η Υδραίισσα Φώκια"

Δεν υπάρχουν σχόλια: